Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@12:09:55 GMT

روزهای آلودگی هوای شیراز به ۱۰ روز نمی رسد

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۹۹۱۳۱

روزهای آلودگی هوای شیراز به ۱۰ روز نمی رسد

به گزارش خبرنگار مهر، سعید محمودیظهر چهارشنبه در نشست مطبوعاتی به مناسبت گرامیداشت روز هوای پاک با بیان اینکه روزهای آلوده شیراز در سال کمتر از ١٠ روز استبه فعالیت ۴ ایستگاه سنجش آلودگی هوا در شیراز اشاره و با بیان اینکه نگهداری این ایستگاه‌ها هزینه‌های سنگینی دارد، گفت: روزهای آلوده شیراز در سال کمتر از ١٠ روز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل حفاظت محیط زیست با بیان اینکه ۱۰۰۰ اسلحه از شکارچیان طی چند ماه گذشته توسط محیط بان‌های استان کشف و ضبط شده است، گفت: تمام پاسگاه‌های محیط بانی علی‌رغم محدویت‌های مالی مجهز شده‌اند . 

محمودی اضافه کرد: در حال حاضر ۲۳۰ محیط بان در مناطق تحت پوش محیط زیست فارس مشغول به فعالیت هستند که با توجه به گستردگی مناطق حفاطتی، نیاز به یکهزار محیط بان دیگر داریم؛ خوشبختانه در فارس محیط بان زندانی نداریم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست همچنین از افزایش ۲۵ تا ۳۰ درصدی جمعیت حیات وحش استان در آخرین سرشماری خبر داد و خواستار حساسیت بیشتر مسئولان نسبت به باغ‌های شیراز شد و گفت: در بسیاری موارد با طرح تغییر کاربری باغ‌ها مخالفت می‌کنیم اما از طریق دیگری تغییر کاربری انجام می‌شود.

محمودی با توجه به اینکه اراده‌ای برای انتقال شرکت پشم شیشه به خارج از شیراز وجود ندارد، گفت: این واحد تولیدی تا پایان خرداد سال آینده باید منتقل شود اما مدیریت این شرکت ظاهرا تمایلی به انجام این مهم ندارد؛ برخورد چکشی با این واحد تولیدی در شرایط کنونی اقتصادی هم به صلاح نیست، اگرچه حفاظت محیط زیست فارس پیگیر موضوع است.

وی به مجوزهای زیست محیطی هم اشاره و با بیان اینکه همراه با تغییر سیاست‌های دولت روند صدور هم تغییر می‌کند، اضافه کرد: به عنوان مثال در محور ابوالحیات هزاران درخت ارزشمند بلوط از بین رفت و هزاران تپه مدفون شد اما کسی پیگیری نکرد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست فارس با بیان اینکه این جاده تنها نمونه‌ای از طرح‌هایی بوده که در استان بدون ارزیابی زیست محیطی اجرا شده، گفت: شاهد یک جنایت کلی در این جاده هستیم و در حالیکه باید مدیریت محیط زیست وقت مجوز می داد و الزام قانونی برای آن اعمال می‌کرد اما تنها افتخارش ندادن ارزیابی بوده است.

وی با بیان اینکه سدهای فارس ارزیابی زیست محیطی ندارند، تصریح کرد: سد سیوند و نرگسی فاقد ارزیابی  زیست محیطی است،‌

محمودی اظهار کرد: نه تنها این ۲ سد بلکه تمام سدهای استان فارس فاقد ارزیابی زیست محیطی است؛ اگر سازمان محیط زیست الزام‌ها را مشخص می‌کرد بهتر از این بود که افتخارش عدم ارزیابی زیست محیطی باشد، چرا که در هر حال سازنده کار خود را می‌کرد . 

وی با یادآوری اینکه امروز ارائه ارزیابی در دنیا پیشرفت چشمگیری داشته، ارزیابی را علم آینده نگری دانست و افزود: اگر در اجرای طرح‌ها به ویژه صنایع شاهد ارزیابی زیست محیطی باشیم، بی‌شک آینده زیست محیطی با افق خوبی رو به‌رو می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست فارس با اعلام اینکه وجود صنعت عوارضی دارد که انکارناپذیر است، گفت: باید پایش‌ها به گونه‌ای باشد که کمترین آسیب زیست محیطی در آینده روی دهد.

محمودی همچنین با بیان اینکه کسی نباید سازمان محیط زیست را از مجوز دادن بترساند، اظهار کرد: در واقع مجوز ندادن مشکلات بیشتری دارد بلکه باید ارزیابی همراه با الزمات قانونی در دستور کار قرار گیرد . 

وی ادامه داد:‌ اینکه امروز راه‌آهن در فارس فاقد ارزیابی است جای تقدیر از محیط زیست ندارد و امروز ضرر بی‌شهامتی این سازمان را چه کسی باید بر عهده بگیرد؟

مدیرکل حفاظت محیط زیست فارس با بیان اینکه اگر محیط زیست به این پروژه ارزیابی زیست محیطی داده بود امروز شاهد تلفات خرس و گورخر نبودیم، اضافه کرد: قانونی برای جلوگیری از برخورد با طرح‌های فاقد ارزیابی زیست محیطی نداریم.

محمودی با تاکید بر اینکه هیچ طرحی بدون دردسر برای محیط زیست نیست اما مسئله پایش است و در تمام دنیا نیز همینگونه است، افزود: بدون مردم، محیط زیست ارزشی ندارد؛ حفظ محیط زیست و رونق اقتصادی از اولویت‌هایی است که باید در ارزیابی ها مدنظر قرار گیرد. 

مدیرکل محیط زیست فارس با اشاره به سهم ناچیز استان فارس در  بودجه تالاب‌ها، گفت: مشکل تالاب‌های فارس کوچک دیدن آنهاست باید در مقیاس بزرگ دیده می‌شدند تا پا یا پای با تالاب ارومیه احیا شوند. 

وی ادامه داد:‌ با پیگیری استاندار وقت مطالعه کامل و جامع تالاب‌ها با محوریت دانشگاه شیراز با اختصاص هفت میلیارد تومان اعتبار برای مطالعه در دستور کار قرر گرفت که هم‌اینک بخشی از مطالعه انجام شده است.

محمودی همچنین عدم ساماندهی رودخانه خشک شیراز را یک نقطه ضعف بزرگ برای این کلانشهر دانست و گفت: ساماندهی آبراهه‌های شهری مربوط به شهرداری است و باید برای تمیزی آن تلاش شود.

کد خبر 4514509

منبع: مهر

کلیدواژه: روز هوای پاک سعید محمودی شیراز محیط زیست فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۹۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی عوارض زیست محیطی معدن مس دره زرشک به کجا رسید؟

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد،

عناوین ویژه‌های خبری پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳

تاخیر وزارت نیرو در بررسی عوارض زیست محیطی معدن مس دره زرشک

بازتاب ویژه شدن فرمانداری اردکان

در جستجوی راهکار علمی برای آلودگی دشت یزد ـ اردکان

نارضایتی اهالی چند محله از یک تصمیم شورای شهر

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • امحاء کشت محصولات کشاورزی با آب‌های غیرمتعارف در شیراز
  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست
  • حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس
  • ۵۸۳ استان فارسی برای کسب مدرک تخصصی حفظ قرآن کریم آزمون دادند
  • ۲ واحد شن و ماسه متخلف در یزد پلمب شدند
  • بررسی عوارض زیست محیطی معدن مس دره زرشک به کجا رسید؟
  • صدور مجوز زیست‌محیطی برای معدن آلبلاغ خراسان شمالی مصوب شد
  • بررسی مسائل زیست محیطی اصفهان در جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست با حضور رئیس جمهور
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ صادر شد
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ اسفراین صادر شد