Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود رضایی کوچی، دوشنبه در نشست کارگروه کاهش آلودگی هوای شهر شیراز افزود: موضوع آلودگی هوا امری بسیار مهم و مرتبط با حقوق عمومی شهروندان است و انجام اقدامات عملی و موثر در زمینه پیشگیری از آلودگی هوا، نیازمند برنامه‌ریزی در حوزه‌های مختلف است.
وی، شناسایی منشاء ایجاد آلودگی و سهم انواع آلاینده‌ها را در پیدا کردن راهکارهای کنترل آلودگی هوا بسیار موثر دانست و اظهار داشت: منابع آلاینده متحرک و منابع آلاینده ثابت با نسبت متفاوت، عامل اصلی ایجاد آلودگی هوا در کشور هستند که کنترل و مهار آنها امری ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رضایی کوچی بیان کرد: منابع آلاینده ثابت در واقع همان آلودگی ناشی از سوخت پالایشگاه‌ها، نیروگاه‌ها، کارخانه‌ها و حتی خانه‌هاست، بنابراین هرچه مصرف سوخت به عنوان یکی از عوامل اصلی ایجاد آلودگی افزایش یابد، آلودگی هوا نیز بیشتر خواهد شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس، با اشاره به اعلام ناسالم شدن هوای شیراز برای گروه‌های حساس از سوی اداره کل حفاظت محیط زیست این استان، گفت: در فصل زمستان به علت افزایش مصرف گاز در بخش مسکونی، پالایشگاه‌ها و نیروگاه‌های بخار برای جلوگیری از افت فشار شبکه گاز و قطع نشدن جریان گاز شهروندان، به ناچار از سوخت مازوت استفاده می‌شود که این موضوع مخاطراتی را به دنبال دارد.
رضایی کوچی اضافه کرد: در سال‌های اخیر به دلیل شتاب گرفتن روند گازرسانی به شهرها و روستاهای استان فارس، مصرف گاز نیز افزایش قابل توجهی داشته است .
وی افزود: البته در این استان، تولید گاز به مراتب بیشتر از مصرف آن است به نحوی که ۳۸ درصد از گاز تولیدی در فارس مصرف و مابقی به سایر استان‌های کشور صادر می‌شود.
این مقام مسوول از دستگاه‌های اجرایی استان خواست که مصرف گازوییل را در زمستان جاری کنترل کرده و آن را به حداقل برسانند.
رضایی کوچی ادامه داد: تعطیلی مراکز آموزشی، مدارس و دانشگاه‌ها و همچنین محدودیت فعالیت کارکنان دستگاه‌های اجرایی سبب شده که شاهد کاهش مصرف گاز در این استان باشیم و این مساله کمک خواهد کرد که بتوانیم گاز مورد نیاز برای مصارف خانگی و صنایع را در ایام پیک مصرف تامین کنیم.

برچسب‌ها شیراز آلودگی هوا استانداری فارس واحدهای آلاینده فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شیراز آلودگی هوا استانداری فارس شیراز آلودگی هوا استانداری فارس واحدهای آلاینده فارس اخبار کنکور منابع آلاینده آلودگی هوا رضایی کوچی مصرف گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۹۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمت راست سرتان درد می‌کند؟ این چند روش را امتحان کنید

به گزارش صدای ایران از ایرنا، تجربه نشان داده که سردرد‌های شدید بیشتر در سمت راست سر بروز می‌کند؛ این سردرد‌ها با هر منشائی که باشد، علایم مشخص دارد مثل اختلال در بینایی و شنوایی، سردرد و دندان درد و حتی گاهی با تهوع نیز همراه می‌شود.

سردرد یکی از فراگیرترین مشکلات جسمانی در جهان به شمار می‌رود که اختلال در عملکرد عصب‌های مغز از علل عمده بروز سردرد‌های سمت راست سر است.

گاهی هم عوارض جانبی دارو‌ها سرمنشاء این درد می‌شود به طوری که حتی مصرف بیش از حد دارو‌های مسکن نیز می‌تواند عامل آن باشد؛ پزشکان استامینوفن، آسپیرین و ایبوپروفن را مهمترین مسکن‌هایی می‌دانند که عامل بروز سردرد در سمت راست سر می‌شوند. این مسکن‌ها که اغلب برای درمان میگرن کاربرد دارند، اگر بیش از ۱۰ روز در ماه مصرف شوند خود به محرک سردرد تبدیل می‌شوند.

از دیگر دلایل بروز سردرد در سمت راست سر می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

آلرژی‌ها

متورم شدن رگ‌های مغز

خستگی مفرط

ضربه به سر

عفونت، از جمله سینوزیت

نوسانی شدن قند خون به دلیل برنامه غذایی نامتعادل

کشیدگی و یا سفت شدن عضلات گردن

تومور‌های مغزی

انواع سردرد:

حدود ۳۰۰ نوع سردرد شناخته شده که عامل ۹۰ درصد آنها هنوز ناشناخته است؛ از مهمترین سردرد‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱- میگرن

سردرد‌های میگرنی از نوع سردرد‌های ضربان دار بوده که با علائمی، چون تاری دید، تهوع، حساسیت به نور، حساسیت به صدا، استفراغ همراه هستند.

۲- سردرد‌های خوشه‌ای

این نوع سردرد‌ها شیوع بسیار کمی در جمعیت دارند، اما شدید و آزاردهنده بوده و به صورت دوره‌ای ظاهر می‌شوند. معمولاً درد به‌صورت متمرکز و در اطراف چشم‌ها بروز می‌کند. علاوه بر این ممکن است درد به بخش‌های دیگری از سروصورت و گردن نیز سرایت کند.

سردرد‌های خوشه‌ای بیشتر در مردان بروز می‌کند. محرک‌هایی مثل سیگار کشیدن، مصرف الکل و سابقه خانوادگی سردرد‌های خوشه‌ای از علت‌های اصلی بروز این نوع سردرد‌ها محسوب می‌شوند.

۳- سردرد‌های عصبی یا تنشی

سردرد‌های عصبی بسیار شایع هستند به طوری که ۷۵ درصد مردم آن را در طول زندگی خود تجربه می‌کنند. این سردرد‌ها معمولاً امکان بروز در هر دو طرف سر را دارند، اما در برخی افراد تنها یک‌طرف سر تحت تأثیر قرار می‌گیرد. درد‌های مبهم در دو طرف سر و یا تنها یک طرف، حساس شدن پوست سر، سفت شدن و گرفتگی عضلات شانه و گردن و احساس فشار در دو طرف سر و پیشانی از مهمترین علایم آن است.

عواملی که سردرد سمت راست را تشدید می‌کند

استرس و فشار روانی، خستگی بیش‌ازحد، حذف وعده‌های غذایی، مشکلات عضلانی به‌ویژه در ناحیه گردن، عفونت و آلرژی و مصرف نادرست دارو‌ها و خوددرمانی از مهمترین عواملی هستند که سردرد سمت راست را تشدید می‌کنند.

استفاده نادرست و نابجا از بعضی دارو‌ها برای درمان سردرد، به تشدید سردرد منجر می‌شود. سردرد‌های ناشی از مصرف نادرست دارو‌ها عامل ۵ درصد از سردرد‌های ثانویه است سردرد‌های ناشی از مصرف نابجای دارو‌ها معمولاً پس از بیدار شدن از خواب شدیدتر هستند.


چند راهکار برای کاهش سردرد سمت راست

پرهیز از غذا‌های حاوی هیستامین

نوشیدن مقدار کافی آب

افزایش منیزیم غذایی

استراحت به مقدار کافی

دیگر خبرها

  • حداکثر سرعت مجاز در معابر شیراز بازبینی شد
  • سمت راست سرتان درد می‌کند؟ این چند روش را امتحان کنید
  • هوای تهران پاک شد
  • کیفیت هوای تهران در وضعیت کم سابقه
  • هوای تهران در وضعیت پاک قرار گرفت
  • هوای تهران پاک شد  
  • ۲ واحد شن و ماسه متخلف در یزد پلمب شدند
  • کیفیت هوای تهران در صبح روز ۱۴ اردیبهشت
  • نمره هوای تهران در روز جمعه ۱۴ اردیبهشت
  • نمره «قابل قبول» هوای تهران